UIBTalent Notícies febrer de 2020

Balearic Marine Cluster

El sector nàutic és un dels més importants a Balears, ja que genera més d'un 3% del Producte Interior Brut (PIB) d'aquesta comunitat autònoma. De totes maneres, perquè continuï prosperant necessita innovar i cercar la seva sostenibilitat. Aquest és un dels objectius de Balearic Marine Cluster, en la qual la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) és un dels socis.

Comercialització i Distribució Turística

El curs d'Especialista Universitari en Comercialització i Distribució Turística. Títol propi de la UIB (30 ECTS) és aquesta setmana protagonista a ‘El Económico', suplement del diari ‘Última Hora’. Es tracta d’una oferta formativa que respon a la necessitat de les empreses de comptar amb treballadors altament qualificats entre la seva plantilla.

Formació Dual

Els joves que vulguin dedicar-se al sector de la química ara ho tenen més fàcil per formar-se i treballar alhora. El Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) ofereix un projecte de Formació Dual que dóna la possibilitat a estudiants de continuar el seu aprenentatge. Aquest és el tema del reportatge que porta aquesta setmana ‘El Económico', suplement del diari ‘Última Hora’.