UIBTalent Notícies octubre de 2016

cloenda MAF

Demà divendres, dia 7 d'octubre, a les 18.30 h, la sala d'actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos de la UIB acollirà l’acte de cloenda de la quarta edició del Màster en Assessoria Financera i Gestió Patrimonial, títol propi de la UIB de 60 ECTS. La quarta edició del postgrau ha estat cursada i superada per catorze alumnes, titulats en Economia, ADE, Ciències Empresarials, Turisme o Enginyeria Informàtica.

marqueting digital

Avui dimecres, 5 d'octubre, a les 19.00 hores, tindrà lloc la cerimònia de graduació dels alumnes del postgrau d'Expert Universitari en Màrqueting Digital i Direcció Comunitària, títol propi de la Universitat de les Illes Balears (19 ECTS), que se celebrarà a la Sala de Graus de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos del campus universitari (UIB).

uibtalent simple

UIBTalent Formació Avaçada organitza un recull de sessions informatives sobre els estudis propis del curs acadèmic 2016-17, tenint present que des de la FUEIB es vol impulsar l'especialització com a clau de millora de la inserció professional.