Pandèmia COVID-19: informació actualitzada

ncov

Des d'aquest espai podeu estar al corrent de les darreres notícies sobre l'evolució de la situació de la pandèmia i com afecta als serveis de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB).

Mesures adoptades:

 

Com probablement ja coneixeu, la Universitat de les Illes Balears ha suspès temporalment tota l'activitat docent presencial, des del 16 de març, d'acord amb les darreres mesures adoptades pel Govern espanyol, el Congrés dels Diputats i les autoritats sanitàries i educatives de les Illes Balears.

Aquesta decisió afecta els serveis que gestionem des d'UIBTalent, UIBCongrés, OTRI i DOIP, ja que se suspenen tots els cursos, congressos i qualsevol altra activitat presencial. Informació sobre pràctiques en empreses durant la pandèmia.

CampusEsport tanca les seves instal·lacions a partir del 14 de març. Aquesta decisió s'ha pres d'acord la Universitat de les Illes Balears i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries per evitar situacions de risc innecessàries.

La Residència de la UIB es mantindrà oberta per evitar que les persones que en són usuàries es vegin obligades a desplaçar-se.

 

Informació addicional coronavirus.uib.cat

ENLLAÇOS D'INTERÈS