OTRI Notícies abril de 2018

network-782707 1280

El dilluns 14 de maig, a les 10 hores, a la Sala de Graus de l'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda (UIB), tindrà lloc la conferència «Com podem innovar en models de negoci? Tendències i oportunitats digitals».

jordi-ber

El pròxim dimecres, 25 d'abril, a les 16 hores, a l'aula 27 de Sa Riera (UIB), tindrà lloc la conferència «Les claus per emprendre: el cas d’Habitissimo».

bombilla

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) organitza el cicle de conferències: Oportunitats per a la Transferència, amb l'objectiu de mostrar al personal docent investigador, els grups de recerca i els laboratoris les oportunitats existents per acostar els resultats i coneixements extrets de la Universitat a la societat i a les empreses.

Caixaimpulse

L'Obra Social "la Caixa" impulsa una nova convocatòria de CaixaImpulse, programa per fomentar la creació d'empreses i la transferència del coneixement.

reto

El passat dimecres 28 de març, els participants del programa Explorer sortiren al carrer per dur a terme el Repte dels 5 euros. Es tracta d'una activitat que té per finalitat crear un model de negoci i monetitzar-lo. L'activitat es complica en el moment en què s'explica que els recursos dels quals es disposen per muntar el negoci són 5 euros i 3 hores per posar-lo en pràctica.