OTRI Notícies octubre de 2017

talentic

La consultora tecnològica Informàtica El Corte Inglés (IECISA) i la Universitat de les Illes Balears (UIB) lliuraren el passat divendres els guardons de la segona edició dels Premis TalenTIC d'IECI a la innovació TIC per a treballs de fi de grau (TFG) i treballs de fi de màster (TFM) dirigits a l'aplicació d'una innovació TIC.

foto fundraising

El pròxim 26 d'octubre, a les 10.30 hores a la Sala de Graus de l'edifici Antoni Maria Alcover, es farà la presentació de l’Oficina Fundraising UIB i l’exposició del portal públic de finançament col·lectiu (crowdfunding) Precipita.

brokerage sove

Del dia 1 al dia 6 d'octubre de 2017, la ciutat de Palma va acollir el 7th International Congress of the Society for Vector Ecology (SOVE), organitzat conjuntament per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i The Society for Vector Ecology.

ciberplus

El dimecres 18 d'octubre, de les 16 a les 20 hores, a l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos (campus de la UIB), se celebrarà el taller CIBERPLUS «Innovació social: detecta, crea i genera», una activitat gratuïta dirigida a tota la comunitat universitària interessada per generar impacte i canvi social.