OTRI Notícies juliol de 2016

investigador

La Universitat de les Illes Balears (UIB) llança una convocatòria pública d'ajudes per a activitats d'emprenedoria del personal docent investigador (PDI) de la UIB. Aquesta convocatòria es disposa en el marc del projecte de consolidació del Campus Euromediterrani del Turisme i l’Aigua (Campus e-MTA).

alcue

El proper mes d'octubre, del dia 26 al 28, se celebrarà el IV Congrés Internacional de la Xarxa Universitat Empresa ALCUE (Amèrica Llatina-Carib-Unió Europea) organitzat pel CEI BioTic de la Universitat de Granada, al costat de la Xarxa Universitat-Empresa Amèrica Llatina-Carib-Unió Europea (Xarxa UEALCUE) i la Unió d'Universitats d'Amèrica Llatina i el Carib (UDUAL). Tindrà lloc al Parc Tecnològic de la Salut de Granada.

Sin-título-1

El passat dijous 7 de juliol es va donar per conclosa l'etapa formativa de la desena edició del curs d'Expert Universitari en Visió Empresarial i Gestió de Projectes d’Innovació, un títol propi de la Universitat de les Illes Balears (UIB) impulsat per l’Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI) i UIBtalent.

Foto guanyadors YUZZ

La seu de PalmaActiva acollí ahir l'acte de lliurament de la IV edició dels premis YUZZ Palma, un concurs per a joves emprenedors d'entre 18 a 31 anys amb projectes de base tecnològica, patrocinat per Banco Santander i coordinat per PalmaActiva i la Fundació Universitat-Empresa (FUEIB) en representació de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Sin-título-1

La Comissió Europea llança una nova convocatòria per a l'impuls de l'emprenedoria a la Unió Europea. L'objectiu general d'aquesta convocatòria de propostes és augmentar el nombre de Business Angels a Europa i facilitar el finançament de les dones emprenedores per part d'aquests inversors privats.