La Universitat de les Illes Balears (UIB) aposta per una investigació d'excel·lència, fet que li permet mantenir posicions rellevants en els principals indicadors que avaluen la qualitat de la investigació, i s’ha consolidat internacionalment els últims anys gràcies a l’esforç i impuls del personal docent i investigador (PDI), i en general de la comunitat universitària.

La col·laboració d’entitats públiques i empreses privades i de particulars també ha esdevingut essencial perquè la UIB hagi experimentat un notable creixement en els àmbits de la recerca, l’emprenedoria i la innovació. Conscient que encara queda molt per fer, la UIB continua treballant per generar iniciatives que ajudin a avançar a les Illes Balears. En aquest àmbit, les empreses, els antics alumnes i els particulars tenen un paper fonamental com a potencials contribuïdors a la Universitat amb vistes al futur. 

L’Oficina Fundraising UIB s’encarregarà de canalitzar la contribució i d’impulsar l’obtenció de fons privats per a la Universitat, responent als desitjos de les persones i institucions que volen finançar o cooperar amb la UIB. Aquesta oficina gestionarà les aportacions en forma de donacions, patrocini i mecenatges, que permetin impulsar processos de R+D+I, ajudar a la creació de noves empreses, promoure projectes innovadors i donar resposta a les necessitats socials.

Projectes en els quals pots col·laborar

NOTÍCIES

cinuib

El passat dilluns va tenir lloc la presentació pública del projecte CINUIB, que duen a terme conjuntament investigadors del Grup Multidisciplinari en Oncologia Translacional (GMOT) de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i de l'Hospital Comarcal d'Inca (HCIN) amb el suport de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB).

enovam

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), amb la col·laboració d'ENOVAM, convoca la beca de gestió i optimització energètica (beca ENOVAM), amb la finalitat de contribuir a l'excel·lència en la formació de joves, dotar-los d'un alt grau de qualificació, apostar pel seu talent, i enfocar la seva carrera professional cap al sector energètic.