OTRI Notícies març de 2017

jornada acceleració

L'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, en el marc de l’Enterprise Europe Network (EEN), celebrà ahir la jornada 'Acceleració de Projectes: Del laboratori al mercat'.

investigadors

Segons la Directiva 2010/31/ UE del Parlament Europeu i del Consell, els edificis consumeixen el 40% d'energia a la UE. En el cas de les Illes Balears, les dades són més significatives. Els edificis contaminen més que tot el transport considerat en el seu conjunt (vaixells, avions, cotxes, camions, etc.).

mostres-laboratori

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network (EEN), organitza a jornada "Acceleració de projectes: del laboratori al mercat".

miguel-angel-miranda

Baix la coordinació del doctor Miguel Ángel Miranda, director del Laboratori de Zoologia de la Universitat de les Illes Balears (UIB), un grup d'investigadors experts en la identificació, el seguiment i el control de plagues agrícoles ha posat en marxa un estudi per determinar la presència de vectors potencials de Xylella fastidiosa a Mallorca