OTRI Notícies gener de 2019

jornada2

El Vicerectorat d'Innovació i Relacions Institucionals, l'Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI) de la FUEIB i la Càtedra Santander-UIB d’Innovació i Transferència del Coneixement (CSUIT) organitzen conjuntament la V Jornada d’Innovació i Transferència de la UIB, que tindrà lloc dia 7 de febrer al campus de la UIB.

Fundraising càncel colorectal

L'Oficina Fundraising UIB ha estat treballant en una campanya de recaptació de fons per a la investigació d'un diagnòstic del càncer colorectal i, tal com ha recollit el suplement 'El Económico' del diari 'Última Hora', s'han aconseguit 10.000 euros.

emprenbit

El Programa MiroinCube 2019 neix amb l'objectiu d'incentivar la participació d'alumnes universitaris de fi de grau o màster en un concurs d'idees innovadores a l'àmbit del Turisme i la Mobilitat.

gem

El rector de la UIB, Llorenç Huguet, i el conseller de Treball, Iago Negueruela, han presentat la primera edició de l'informe Global Entrepreneurship Monitor (GEM) de les Illes Balears, un observatori internacional del fenomen emprenedor, que es desenvolupa amb periodicitat anual.