OTRI Notícies setembre de 2018

enovam

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), amb la col·laboració d'ENOVAM, manté oberta la convocatoria de la beca de gestió i optimització energètica fins el pròxim divendres, 28 de setembre. El termini per presentar candidatures expira a les 14 hores.

networking

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), dins el programa d'activitats per a la transferència de resultats d'investigació de la UIB gestionat per la FUEIB, publica la convocatòria d'ajudes per a assistència a trobades de transferència tecnològica (brokerage events).

Premios DomusVi

Un dels premis de la Fundació DomusVi és el PREMI ESPECIAL a la Innovació en el Sector Sociosanitari, que el seu objectiu és donar suport a projectes innovadors impulsats per universitats, instituts de recerca, spin off, start-up's…, dirigits a millorar la qualitat de vida i l'atenció a persones en situació de cronicitat, dependència o amb discapacitat.

febt

Els investigadors de la Universitat de les Illes Balears (UIB) Eduard Alonso-Paulí, Pau Balart i Abel Lucena han presentat a Palma, a la seu de la Federació Empresarial Balear de Transports (FEBT), les principals conclusions del seu informe d'avaluació del transport balear de mercaderies.

talentic

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i la consultora tecnològica Informàtica El Corte Inglés (IECISA), convoquen els III Premis IECI a la Innovació TIC (TalenTic) per a treballs de fi de grau (TFG) i treballs de fi de màster (TFM) adreçats a la innovació aplicada a les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC).