OTRI Notícies juny de 2017

menorca

El doctor Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació de la UIB, i el senyor  Bartomeu Mercadal Coll, propietari del taller artesanal Arixa Clarinets, han signat avui divendres un acord marc de col·laboració que vincula ambdues entitats amb la finalitat d'establir programes de cooperació, docència, recerca, innovació i transferència del coneixement en l'àmbit de la tecnologia d’impressió 3D.

allotjament

L'edifici de Sa Riera (Palma) acollirà el pròxim dijous, 22 de juny, una jornada en la qual es tractaran l'impacte econòmic de les plataformes, els reptes legals de l'activitat de les plataformes d'allotjament, l'impacte social i territorial de les noves formes de turisme i el debat polític al voltant de les plataformes i l'allotjament col·laboratiu.

yuzz day

Aquest divendres, 16 de juny quatre emprenedors participants del programa formatiu ‘YUZZ Palma' han assistit a la trobada nacional de YUZZ "Joves amb Idees", organitzada a San Sebastian, a on s'han citat més de 500 emprenedors d’arreu de l’Estat.

xilella

L'objectiu d'aquesta jornada és transmetre les evidències científiques que es coneixen fins al moment globalment sobre Xylella fastidiosa.