DOIP Blog d'orientació professional

Feina
Ajut-Practiques

Has superat la primera meitat dels estudis universitaris a la UIB? Curses estudis de postgrau a la UIB?

És el moment de posar en pràctica el que has après a l'aula. Coneixes les pràctiques extracurriculars?

Administracio-Publica

Vols fer feina a l'administració pública? Coneixes quins tipus de relacions laborals  o categories existeixen? És important conèixer-les per saber quina s’adapta més al teu objectiu professional.

valor-trajectoria

Sabies que dins la teva trajectòria, independentment de quin sigui el punt en què et trobes, pots trobar informació altament rellevant i de gran valor? Clarament hi ha un punt inicial i un altre de més actual en la trajectòria professional d'una persona.

administracio-publica

Sovint trobarem convocatòries d'oposicions que tenen com a objectiu seleccionar una relació d'aspirants per confeccionar una llista a fi d'ocupar places de forma temporal per cobrir vacants o fer substitucions.

estres-laboral

Segurament hàgiu sentit a parlar d'aquests dos conceptes, però sabríeu definir què és exactament l'estrès? Es tracta d’una resposta d’activació biològica inespecífica que es produeix al propi organisme davant una demanda externa que pugui suposar una amenaça per al nostre equilibri.

docencia

Molta gent ve al nostre servei d'orientació a demanar si amb la titulació que té pot ser docent a un centre públic d'ensenyament no universitari dependent de la Conselleria d’Educació i Formació Professional del GOIB. Si li diem que sí, vol saber de què pot ser professor/a.