DOIP Blog d'orientació professional

mercat-laboral-ocult

Si creus que les ofertes laborals comencen i acaben als portals de feina o a les ETT, aquesta entrada és per a tu! Has sentit a parlar del mercat laboral ocult? Aquest terme identifica totes aquelles oportunitats laborals que hi ha al mercat de treball, però que les empreses no fan públiques.

contractes

Coneixes la diferència entre un conveni de pràctiques i un contracte en pràctiques? Són el mateix les pràctiques curriculars i les extracurriculars?

video-1-minut

Entres en un procés de selecció i la primera cosa que et demanen, abans d'una entrevista, és que enviïs al departament de recursos humans un vídeo de presentació. «No més d'un minut» llegeixes al correu. Pànic! Què has de dir? Com i on t'has de gravar? Un minut és molt? És poc?

blog-cv

No tens experiència relacionada amb la feina que t'agradaria fer? Has acabat o estàs a punt d'acabar els estudis i has de començar a cercar feina?

nomada

Si us agrada viatjar pel món i guanyar diners alhora, us heu plantejat mai ser nòmada digital?

Amb la COVID-19, ens hem adonat que el lloc de treball no hauria de dependre de la seva ubicació. Amb una connexió a internet i una certa determinació, tot és possible.

feina-menorca

Menorca cada vegada és més coneguda, però cal saber-ne el motiu. Generalment es coneix com a destinació turística de sol i platja.

Ara bé, hi ha feina per viure a Menorca?