DOIP Blog d'orientació professional

Contractació
Joves-Qualificats

Sovint les persones que recorren al Servei d'Orientació Laboral tenen poca informació al respecte. Amb l'objectiu d’aclarir alguns dels aspectes que generen més dubtes, s’han publicat diverses entrades en aquest blog relacionades amb el sector públic.

Ajut-Practiques

Has superat la primera meitat dels estudis universitaris a la UIB? Curses estudis de postgrau a la UIB?

És el moment de posar en pràctica el que has après a l'aula. Coneixes les pràctiques extracurriculars?

Administracio-Publica

Vols fer feina a l'administració pública? Coneixes quins tipus de relacions laborals  o categories existeixen? És important conèixer-les per saber quina s’adapta més al teu objectiu professional.

renuncia-laboral

Acomiadar-se d'una empresa pot ser una experiència emotiva i, de vegades, difícil, especialment si has passat molt de temps treballant-hi. Això no obstant, és important fer-ho correctament per mantenir una bona relació amb l'empresa i els teus companys i companyes de feina.

contracte

El contracte laboral es defineix com aquell acord entre la persona treballadora i l'empresa/entitat contractant en el qual la primera es compromet a prestar determinats serveis a canvi d'una remuneració. Però, coneixes els diferents models de contracte?

contractes

Coneixes la diferència entre un conveni de pràctiques i un contracte en pràctiques? Són el mateix les pràctiques curriculars i les extracurriculars?