DOIP Blog d'orientació professional

Entrevista
preguntes entrevista

Normalment, abans de donar per finalitzada una entrevista de feina, la persona entrevistadora sol demanar si tens qualque dubte. Aquest és un moment important que has de saber aprofitar molt bé.

el-que-no-dius

Davant d'un procés de selecció, una de les qüestions que ens poden passar pel cap és pensar en els arguments a utilitzar. Llavors, pot ser habitual pensar en què hem d'explicar, quin missatge hem de fer servir o, fins i tot, una vegada ja l’hem dit, pensar en què hem dit realment.

killer

Sabem com és d'important preparar-se per a una entrevista de treball amb deteniment: estudiar l'empresa, la vestimenta i preveure respostes a possibles preguntes, entre d’altres. Però, què passa amb les killer questions?

img-blog-entrevista

Sabem que el currículum és la clau per poder formar part d'un procés de selecció, però quan ja hem arribat a la fase final, l'entrevista, és molt important poder aprofitar bé aquesta oportunitat!

ansietat-doip

Aquelles hores abans de l'entrevista notes que el cos i la ment es preparen. És una feina que t'agradaria molt aconseguir i t’has preparat bé les preguntes que creus que et demanaran; has pensat bé quina roba et posaràs per donar una primera bona impressió, i t’has informat sobre l’empresa i les funcions del lloc de treball.

blog_conferencia

El món laboral està en creixement i evolució constants, i hi ha moltes empreses que s'han vist obligades a canviar els mètodes de selecció de personal, com ara, les entrevistes. La majoria han passat a fer-se per videoconferència i sorgeixen molts els dubtes a l'hora de preparar-les: com m’he de comportar?, com m’he de vestir?, he de tenir en compte algun aspecte en especial?