DOIP Blog d'orientació professional

Blog-Job-Day-2024

El Job Day és la vostra oportunitat! Les fires d'ocupació són esdeveniments cabdals tant per als ocupadors com per als qui cerquen feina, i ho són per raons diverses:

Joves-Qualificats

Sovint les persones que recorren al Servei d'Orientació Laboral tenen poca informació al respecte. Amb l'objectiu d’aclarir alguns dels aspectes que generen més dubtes, s’han publicat diverses entrades en aquest blog relacionades amb el sector públic.

Ajut-Practiques

Has superat la primera meitat dels estudis universitaris a la UIB? Curses estudis de postgrau a la UIB?

És el moment de posar en pràctica el que has après a l'aula. Coneixes les pràctiques extracurriculars?

Administracio-Publica

Vols fer feina a l'administració pública? Coneixes quins tipus de relacions laborals  o categories existeixen? És important conèixer-les per saber quina s’adapta més al teu objectiu professional.

certtificat-prof

Al llarg de la vida ens poden sorgir la necessitat o les ganes de canviar el nostre rumb professional. Per fer-ho, haurem d'obrir-nos nous camins al mercat laboral i, per aconseguir-ho, la formació pot ser una bona opció.

Reclutament_Invers

Els darrers anys, moltes empreses han impulsat o implementat, a través dels seus departaments de persones, estratègies per retenir i captar el talent. Algunes de les mesures més populars han estat el treball a distància, la jornada laboral de quatre dies o la millora de la conciliació familiar. Enmig de totes aquestes novetats, ha emergit una nova forma de reclutament, coneguda com a «reclutament invers».