DOIP Blog d'orientació professional

Primer-Dia-Blog

El concepte onboarding, tan popular actualment, no és més que el procés d'acollida dels nous talents a l'empresa. Les empreses s'esforcen per garantir una integració adequada a les persones nouvingudes a l'equip. 

insc_soib

La inscripció com a demandant d'ocupació és el requisit per accedir a tots els serveis que ofereix el SOIB. És totalment de franc i voluntària, amb l'excepció de les persones perceptores de prestacions o subsidis per desocupació, per a les quals és un tràmit obligatori.

renuncia-laboral

Acomiadar-se d'una empresa pot ser una experiència emotiva i, de vegades, difícil, especialment si has passat molt de temps treballant-hi. Això no obstant, és important fer-ho correctament per mantenir una bona relació amb l'empresa i els teus companys i companyes de feina.

valor-trajectoria

Sabies que dins la teva trajectòria, independentment de quin sigui el punt en què et trobes, pots trobar informació altament rellevant i de gran valor? Clarament hi ha un punt inicial i un altre de més actual en la trajectòria professional d'una persona.

contracte

El contracte laboral es defineix com aquell acord entre la persona treballadora i l'empresa/entitat contractant en el qual la primera es compromet a prestar determinats serveis a canvi d'una remuneració. Però, coneixes els diferents models de contracte?

administracio-publica

Sovint trobarem convocatòries d'oposicions que tenen com a objectiu seleccionar una relació d'aspirants per confeccionar una llista a fi d'ocupar places de forma temporal per cobrir vacants o fer substitucions.