DOIP Blog d'orientació professional

reorientacio-professional

De vegades, en el transcurs de la nostra trajectòria professional, podem tenir la necessitat de fer un canvi o bé d'acabar de decidir-nos sobre com hem d'enfocar la carrera.

feina-apps

Cercar feina no és una tasca senzilla, i moltes vegades es necessita una dosi de perseverança per no desistir.

És important que fem servir totes les eines que tenim l'abast, per així aconseguir-ho.

dafo

Possiblement si et demanen què és l'autoconeixement sabries contestar sense problema a la pregunta. Però, i a la pregunta «com treballaries l'autoconeixement de manera adequada i profitosa?», hi sabries contestar amb la mateixa facilitat?

tipus-cv

Hi ha molts de models de CV i no n'hi ha cap que sigui millor o pitjor que un altre. La qüestió és fer servir el que reflecteixi més bé el nostre perfil i que s'ajusti al màxim a l’oferta a la qual l’enviem.

mercat-laboral-ocult

Si creus que les ofertes laborals comencen i acaben als portals de feina o a les ETT, aquesta entrada és per a tu! Has sentit a parlar del mercat laboral ocult? Aquest terme identifica totes aquelles oportunitats laborals que hi ha al mercat de treball, però que les empreses no fan públiques.

contractes

Coneixes la diferència entre un conveni de pràctiques i un contracte en pràctiques? Són el mateix les pràctiques curriculars i les extracurriculars?