Investigadors Notícies novembre de 2018

viticultura

La Societat Espanyola de Ciències Hortícoles (SECH), la Universitat de les Illes Balears (UIB) i l'Institut d'Investigacions Agroambientals i de l’Economia de l’Aigua (INAGEA) són les entitats organitzadores de les III Jornades del Grup de Viticultura, les quals se celebraran a l’Escola d’Hosteleria (Edifici Arxiduc Lluís Salvador) de la UIB els dies 28 i 29 de novembre.

sips

La Universitat de les Illes Balears (UIB) acull del 21 al 23 de novembre el XXXI Seminari Interuniversitari de Pedagogia Social (SIPS), un congrés internacional que obrirà els debats sobre els nous escenaris i reptes de la pedagogia social i la família.

sipse

Història, memòria i patrimoni són la tríada de les VIII Jornades Científiques de la SEPHE - I Congrés Nacional de la SIPSE, una trobada internacional sobre història de l'educació que tindrà lloc del 20 al 23 de novembre a l'edifici de Sa Riera. 

cristina-gallach

Avui horabaixa, a les 18 hores, l'aula de graus d'economia de l'edifici Jovellanos (campus universitari) acollirà la conferència oberta i gratuïta "L'Agenda 2030, al centre de les polítiques públiques". L'esdeveniment es retransmetrà en directe a través del Canal UIB.