Investigadors Notícies octubre de 2017

foto fundraising

El pròxim 26 d'octubre, a les 10.30 hores a la Sala de Graus de l'edifici Antoni Maria Alcover, es farà la presentació de l’Oficina Fundraising UIB i l’exposició del portal públic de finançament col·lectiu (crowdfunding) Precipita.

vespapp

A final de 2015, el Laboratori de Zoologia del Departament de Biologia de la UIB, amb el suport dels apicultors, va confirmar la presència a Mallorca de la vespa asiàtica, una espècie de vespa exòtica invasora.

brokerage sove

Del dia 1 al dia 6 d'octubre de 2017, la ciutat de Palma va acollir el 7th International Congress of the Society for Vector Ecology (SOVE), organitzat conjuntament per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i The Society for Vector Ecology.

jornades comunicació

Calvià serà la seu de les I Jornades de Comunicació des de les Administracions Públiques, que se celebraran els dies 16 i 17 de novembre. Les jornades estan coorganitzades per l'Ajuntament de Calvià, l'Escola Balear d'Administració Pública i la UIB, a través d'UIBCongrés -servei d'organització de congressos de la FUEIB-, i amb el suport del Govern, el Consell de Mallorca, IB3 i Ràdio Calvià.

miranda

La Sala Acròpolis de l'Hotel Melià Palas Atenea va acollir el passat 6 d'octubre la jornada de cloenda del 7è Congrés Internacional de la Society for Vector Ecology (SOVE), una trobada coorganitzada per la UIB en la qual més de 300 investigadors s'han reunit per debatre sobre vectors i malalties.