Investigadors Notícies novembre de 2017

congres convivencia

L'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos serà la seu del Congrés «Convivència, Innovació i Benestar Escolar: més enllà de la teoria», una trobada que tindrà lloc els propers 24 i 25 de novembre i que pretén ser un punt de trobada teòrica i pràctica per afavorir la millora de la convivència als centres escolars.

laborata

Resolució del 27 d'octubre de 2017 de la Secretaria d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació i la Presidència de l'Agència Estatal d'Investigació per la qual s'aprova la convocatòria de tramitació anticipada Reptes-Col·laboració 2017.

 

noticia

El campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB) va acollir ahir, dijous 2 de novembre, la sessió inaugural del Curs d'Actualització Universitària en Busseig Científic, una nova iniciativa formativa que s'emmarca dins el catàleg d’estudis propis oferts per UIBTalent Formació Avançada.

travesset

La investigadora Anna Maria Traveset, doctora en Ciències Biològiques i actualment professora d'investigació a l'IMEDEA (CSIC-UIB), va ser guardonada el passat 30 d'octubre amb el premi Rei Jaume I de protecció al medi ambient.

investigador pinya

L'investigador Samuel Pinya, del grup d'Ecologia Interdisciplinària de la UIB, va presentar el projecte BioBal en el II Congrés Internacional de Bioturisme, que va tenir lloc del 17 al 22 d'octubre a Paraguai.