2023-2024 Curs Instal·lacions Elèctriques Biocompatibles

Vivim dia i nit envoltats d'instal·lacions elèctriques i equips electrònics, el 90% de la contaminació que provoquen, podem evitar-la amb un bon disseny i sense grans canvis en els nostres hàbits de vida.

L'aposta de la societat actual per les noves tecnologies és clara, però sempre ha d'anar de bracet d'opcions saludables.

Cada dia hi ha major constància i més persones afectades per les instal·lacions elèctriques convencionals. Aquests efectes es manifesten en forma d'alteracions del somni, trastorns físics i psíquics i malalties cròniques, agreujats per la creixent contaminació electromagnètica que ens envolta.

Les instal·lacions elèctriques són un dels principals elements en la contaminació electromagnètica dels espais habitats.

Per a reduir o eliminar els camps electromagnètics i els compostos tòxics dels components, és necessari dissenyar i executar instal·lacions elèctriques biocompatibles.

Adreçat a

Aquesta formació va dirigida a instal·ladors, constructors, tècnics, especialistes en mesuraments ambientals, geobiòlegs, consultories en bioconstrucció, interioristes, terapeutes i qualsevol persona que vulgui conèixer de prop una instal·lació elèctrica amb criteris de salut.

En aquests moments ens trobem amb una gran demanda de tècnics i instal·ladors especialistes en el disseny i posada en obra d'instal·lacions elèctriques biocompatibles i pocs professionals formats capaces de resoldre situacions que es presenten en rehabilitació, obra nova, estudis ambientals, disseny d'interiors...

Curs, Educació, Presential, UIBTalent