Investigadors Notícies novembre de 2021

laboratori

Vifor Pharma, empresa farmacèutica suïssa, ha anunciat l'adquisició de Sanifit, empresa derivada de la Universitat de les Illes Balears (UIB), per 375 milions d'euros. Tant Vifor Pharma com Sanifit reconeixen que aquesta transacció esdevé històrica, essent l'operació més gran fins al moment al sector de les empreses biotecnològiques.

1070 km

Els principals agents del desenvolupament del sector R+D+i, tant del Govern com de la Universitat de les Illes Balears (UIB), van fer el passat dilluns una visita institucional a Alacant, per conèixer la xarxa de col·laboració interregional 1070 KM Hub.

econet

La cinquena edició del Simposi de Xarxes Ecològiques tindrà lloc a Palma, concretament a l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos del campus universitari, entre el 10 i el 12 de novembre.

inedithos

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Fundació la Caixa, a través de CaixaBank, han renovat la seva col·laboració amb la signatura de tres convenis orientats a generar valor social a través de la recerca, la formació i la transferència del coneixement, per donar resposta a les demandes socials a les Illes Balears.