Investigadors Notícies setembre de 2018

networking

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), dins el programa d'activitats per a la transferència de resultats d'investigació de la UIB gestionat per la FUEIB, publica la convocatòria d'ajudes per a assistència a trobades de transferència tecnològica (brokerage events).

tardor-uib-congres

A UIBCongrés, l'oficina de la Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears (FUEIB) especialitzada en la gestió d'esdeveniments científics, les tonalitats roges i daurades de la tardor es tenyeixen del color de la ciència.

Premios DomusVi

Un dels premis de la Fundació DomusVi és el PREMI ESPECIAL a la Innovació en el Sector Sociosanitari, que el seu objectiu és donar suport a projectes innovadors impulsats per universitats, instituts de recerca, spin off, start-up's…, dirigits a millorar la qualitat de vida i l'atenció a persones en situació de cronicitat, dependència o amb discapacitat.

febt

Els investigadors de la Universitat de les Illes Balears (UIB) Eduard Alonso-Paulí, Pau Balart i Abel Lucena han presentat a Palma, a la seu de la Federació Empresarial Balear de Transports (FEBT), les principals conclusions del seu informe d'avaluació del transport balear de mercaderies.

geomorfologia

El campus de la Universitat de les Illes Balears acull de l'11 al 14 de setembre la XV Reunió Nacional de Geomorfologia, una conferència bianual que se celebra des del 1990 i que enguany posa el focus en l'impacte que l'activitat humana genera sobre el paisatge.