Investigadors Notícies maig de 2017

fotofamiliajornada

La Fundació BIT, la FUEIB i la Cambra de Comerç de Mallorca organitzen, en el marc de l'Enterprise Europe Network (EEN), la Jornada Tècnica sobre Incentius Fiscals i la seva Certificació, que se celebrarà el pròxim dimecres 24 de maig, de les 10 a les 13 hores, a la sala de premsa de l'edifici Son Espanyol (ParcBIT).

writing-1149962 1920

Es convoquen nou ajuts per a la incorporació de personal investigador al sistema de ciència i tecnologia de les Illes Balears en grups de recerca, centres o unitats de recerca i desenvolupament tecnològic, públics o privats, ubicats a les Illes Balears. La durada dels ajuts serà de dos anys.

jornada pdi

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) organitza, en el marc de la Enterprise Europe Network, la Jornada tècnica per al PDI: participació com a experts i avaluadors de projectes de R+D+I, que es celebra el pròxim dimarts 23 de maig, de les 10 a les 12 hores, a la sala de Graus de l'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda (campus UIB).

afue

Les instal·lacions universitàries de Sa Riera (Palma) acullen a partir de demà la vint-i-sisena edició dels col·loquis internacionals de l'Associació de Francesistes de la Universitat Espanyola (AFUE). Participaran en aquestes jornades més de cent lingüistes i docents procedents de 52 universitats d'onze països diferents.