Investigadors Notícies març de 2017

TrobadaRUEPEP

El rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), doctor Llorenç Huguet, el president de la Xarxa Universitària d'Estudis de Postgrau i Educació Permanent (RUEPEP), doctor Juan Ramón Velasco, i el director general de Política Universitària i Ensenyament Superior , doctor Juan José Montaño, han inaugurat aquest matí la XVI Trobada de la RUEPEP.

ruepep

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) esdevenen entitats amfitriones de la setzena Trobada de la Xarxa Universitària d'Estudis de Postgrau i Educació Permanent (RUEPEP).

jornada acceleració

L'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, en el marc de l’Enterprise Europe Network (EEN), celebrà ahir la jornada 'Acceleració de Projectes: Del laboratori al mercat'.

investigadors

Segons la Directiva 2010/31/ UE del Parlament Europeu i del Consell, els edificis consumeixen el 40% d'energia a la UE. En el cas de les Illes Balears, les dades són més significatives. Els edificis contaminen més que tot el transport considerat en el seu conjunt (vaixells, avions, cotxes, camions, etc.).

logo narcolepsy

Els propers 18 i 19 de març la ciutat de Palma acull la vuitena Jornada Europea de la Narcolèpsia "Together for better care", que es durà a terme a les instal·lacions del CaixaFòrum (Gran Hotel). Aquest esdeveniment l'impulsen l'European Narcolepsy Network (EU-NN) i l’Associació Espanyola de Pacients amb Narcolèpsia i Hipersòmnies (AEN) amb el suport d’UIBCongrés.

mostres-laboratori

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network (EEN), organitza a jornada "Acceleració de projectes: del laboratori al mercat".

miguel-angel-miranda

Baix la coordinació del doctor Miguel Ángel Miranda, director del Laboratori de Zoologia de la Universitat de les Illes Balears (UIB), un grup d'investigadors experts en la identificació, el seguiment i el control de plagues agrícoles ha posat en marxa un estudi per determinar la presència de vectors potencials de Xylella fastidiosa a Mallorca