Investigadors Notícies juny de 2018

Jornada CDTI

Una de les principals fites de la comunitat científica universitària és la transferència dels resultats obtinguts a la societat. Per això, és imprescindible establir relacions i sinergies amb el teixit empresarial del nostre entorn.

Mind the Gap

Amb l'objectiu d'impulsar nous projectes empresarials basats en la tecnologia i el coneixement i per tal de generar desenvolupament social i econòmic, la Fundació Botín obre novament la convocatòria Mind the Gap. L'àmbit al qual es dirigeix engloba totes les ciències de la vida: la biomedicina, la biotecnologia, la bioenginyeria, la bioinformàtica, etc.

noticia-app

CampusEsport estrenà ahir una nova pàgina web responsive, més moderna i accessible amb la finalitat d'oferir uns continguts actualitzats i més adequats a la comunitat universitària i als usuaris de les instal·lacions esportives de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Premis Cercle

El Cercle d'Economia de Mallorca llança els Premis Cercle 2018 a l'impuls de les idees innovadores per a la millora de la societat i per contribuir al progrés i al benestar social. Aquests guardons cerquen reconèixer l’esforç de les iniciatives emprenedores de la nostra comunitat i donar-hi suport.

ferreret

El passat 19 d'abril a Universitat de les Illes Balears (UIB) i l'empresa Ferrer Hotels presentaren l'edició del llibre 'El ferreret', una obra escrita pel doctor Samuel Pinya, investigador del grup d'Ecologia Interdisciplinària de la UIB. A l'acte hi participaren el doctor Antoni Martínez, professor emèrit del Departament de Biologia de la UIB; la senyora Claudia Castaño, de Ferrer Hotels; i el senyor Lleonard Muntaner, editor.

bombilla

Un dels principals desafiaments als quals s'han d'enfrontar el personal investigador i els grups de recerca de la Universitat és trobar finançament per aconseguir resultats i tecnologies transferibles a la societat.

solicitud1

L'Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM) ha publicat al BOE la resolució per la qual es convoquen subvencions per al foment de patents i models d’utilitat a Espanya i a l’exterior. En aquesta convocatòria no s’inclouen els registres de marques.