Investigadors Notícies octubre de 2018

inteligencia artificial

La Universitat Autònoma de Madrid i Accenture, conscients de la importància de la innovació per al desenvolupament socioeconòmic i dels avantatges de la col·laboració Universitat-empresa, varen crear el 2009 la Càtedra UAM-Accenture en Economia i Gestió de la Innovació.

een

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), a través de l'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI), participa en la Conferència Anual de la xarxa Enterprise Europe Network (EEN). La FUEIB forma part del node EEN a les Illes Balears conjuntament amb la Fundació Bit i la Cambra de Comerç de Mallorca.

vaillant

El Grupo Vaillant i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) han inaugurat avui el seu nou centre de formació i exposició de solucions de climatització, ubicat a l'edifici Bartomeu Rosselló-Pòrcel del campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

solar

L'accés universal a l'energia serà l’epicentre dels debats al Solar Technologies & Hybrid Mini Grids to Improve Energy Access, una conferència internacional centrada en les energies descentralitzades que tindrà lloc a la Universitat de les Illes Balears (UIB) del 17 al 19 d’octubre.

AECA

L'Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d'Empreses (AECA) i la Universitat de les Illes Balears (UIB) impulsen conjuntament la XI Trobada Esteban Hernández Esteve en Història de la Comptabilitat, un congrés estatal que tindrà lloc del 10 a l’11 d’octubre i on una cinquantena d’experts debatran sobre les relacions entre la comptabilitat i la fiscalitat.

negociación

MedInBio és un fòrum de transferència biomèdic i biotecnològic amb un enfocament dinàmic i participatiu. Això permet que es creï un ambient distès que afavoreix l'intercanvi de coneixement, la creació d'oportunitats de negoci i altres sinergies que puguin sorgir entre els professionals del sector biosanitari: