Investigadors Notícies juny de 2017

congrés CTS

Baix el títol «Understand tourism-change tourism, understand ourselves-change ourselves» la xarxa Critical Tourism Studies (CTS) celebrarà a Mallorca, del 25 al 29 de juny, un congrés internacional que esdevindrà en un marc de diàleg crític i esperançador sobre les realitats, moralitats i coneixements del present i el futur del turisme.

allotjament

L'edifici de Sa Riera (Palma) acollirà el pròxim dijous, 22 de juny, una jornada en la qual es tractaran l'impacte econòmic de les plataformes, els reptes legals de l'activitat de les plataformes d'allotjament, l'impacte social i territorial de les noves formes de turisme i el debat polític al voltant de les plataformes i l'allotjament col·laboratiu.

reqomed bo

El Departament de Química de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ) organitzen la VIII Reunió de Química Orgànica de la Mediterrània, que tindrà lloc a Palma del 14 al 16 de juny de 2017.  

xilella

L'objectiu d'aquesta jornada és transmetre les evidències científiques que es coneixen fins al moment globalment sobre Xylella fastidiosa.