FUEIB Notícies setembre de 2018

entitats financeres

El campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha acollit avui una trobada amb els delegats d'entitats bancàries amb seu a Balears. Aquesta cita ha tingut lloc a l'edifici Son Lledó, seu del Rectorat, amb la participació del Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, el vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals, doctor Jordi Llabrés, i del director de la FUEIB, senyor Luis Vegas, entre altres.

jornades-doip

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) impulsa unes jornades de trobada amb universitaris, entitats i empreses de les Illes amb la finalitat de donar a conèixer els seu nou servei d'orientació laboral que s'oferirà com a centre col·laborador del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

networking

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), dins el programa d'activitats per a la transferència de resultats d'investigació de la UIB gestionat per la FUEIB, publica la convocatòria d'ajudes per a assistència a trobades de transferència tecnològica (brokerage events).

enovam

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), amb la col·laboració d'ENOVAM, manté oberta la convocatoria de la beca de gestió i optimització energètica fins el pròxim divendres, 28 de setembre. El termini per presentar candidatures expira a les 14 hores.

tardor-uib-congres

A UIBCongrés, l'oficina de la Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears (FUEIB) especialitzada en la gestió d'esdeveniments científics, les tonalitats roges i daurades de la tardor es tenyeixen del color de la ciència.

febt

Els investigadors de la Universitat de les Illes Balears (UIB) Eduard Alonso-Paulí, Pau Balart i Abel Lucena han presentat a Palma, a la seu de la Federació Empresarial Balear de Transports (FEBT), les principals conclusions del seu informe d'avaluació del transport balear de mercaderies.

Premios DomusVi

Un dels premis de la Fundació DomusVi és el PREMI ESPECIAL a la Innovació en el Sector Sociosanitari, que el seu objectiu és donar suport a projectes innovadors impulsats per universitats, instituts de recerca, spin off, start-up's…, dirigits a millorar la qualitat de vida i l'atenció a persones en situació de cronicitat, dependència o amb discapacitat.

geomorfologia

El campus de la Universitat de les Illes Balears acull de l'11 al 14 de setembre la XV Reunió Nacional de Geomorfologia, una conferència bianual que se celebra des del 1990 i que enguany posa el focus en l'impacte que l'activitat humana genera sobre el paisatge.

pimes

La internacionalització de l'empresa és una aposta estratègica de cara a consolidar i fer créixer l'activitat econòmica, i generar ocupació a les Illes Balears.

talentic

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i la consultora tecnològica Informàtica El Corte Inglés (IECISA), convoquen els III Premis IECI a la Innovació TIC (TalenTic) per a treballs de fi de grau (TFG) i treballs de fi de màster (TFM) adreçats a la innovació aplicada a les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC).