FUEIB Notícies juliol de 2022

PTS_UIB

 La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha signat un acord d'opció de llicència amb l'empresa valenciana Polypeptide Therapeutic Solutions, SL (PTS).

soib qualificats 2022

Els recursos humans de la Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears MP (FUEIB) augmenten amb la incorporació de tres joves, durant dotze mesos, gràcies al programa SOIB Qualificats - Primera Experiència Professional a les Administracions Públiques.

inscripció residencia uib

La Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears ha publicat al BOIB una nova convocatòria d'ajudes d'allotjament a la Residència UIB per a estudiants universitaris durant el pròxim curs acadèmic 2022-23.

robert-graves

El 15è congrés internacional sobre Robert Graves es durà a terme del 12 al 16 de juliol a Mallorca. Les sessions se celebraran al CaixaForum (Palma) i a Deià, municipi que acollí l'artista fins a mitjans dels anys 80 del segle XX.

toledo

Després de dues suspensions de l'esdeveniment a causa de la pandèmia de la COVID, del 10 al 13 de juliol es durà a terme el 8th International Workshop of Layered & Nanostructured Materials (IWLNM 2022) a la ciutat de Toledo.

enginyers

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears MP (FUEIB) i la Fundació Caixa d'Enginyers han signat una aliança estratègica per impulsar l'enginyeria al teixit universitari. 

2022 nano

El 22è Congrés Internacional de Nanotecnologia (IEEE-NANO 2022), promogut per l'Institute of Electrical and Electronics Engineers, es durà a terme del 4 al 8 de juliol a l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos del campus de la UIB. S’espera que hi participin dos-cents cinquanta assistents procedents d’Àsia, d’Amèrica del Nord i de tot Europa.