FUEIB Notícies setembre de 2019

Càpsules d'èxit professional

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) i el Club d'Emprenedors de la UIB han presentat la segona edició de les càpsules d’èxit professional. Així ho fa saber ‘El Económico’, suplement del diari ‘Última Hora’, a les seves pàgines aquest divendres.

mrmi

Mallorca acollirà per primera vegada l'International postgraduate course in Medical Response to Major Incidents (MRMI), que tindrà lloc entre el pròxim 4 d'octubre fins dia 6 a Palma, en la Fundació Amadip Esment.

Alimentómica

L'alimentació saludable és l'objectiu primordial que persegueix Alimentómica, una empresa spin-off sorgida del departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de les Illes Balears (UIB). El seu últim projecte, Meyo, ha estat seleccionat per participar en el programa Food & Beverage de la plataforma d’innovació Plug and Play, que es durà a terme a Silicon Valley (Estats Units).

thoducpt

La 16a edició de Poliempreende promoguda per les institucions politècniques de Portugal, ja ha confirmat als guanyadors d'aquest any. Magdalena Alemany, impulsora d'un projecte empresarial que permet a turistes deixar l'equipatge a comerços locals i gaudir del darrer dia de vacances sense anar carregat, juntament amb la seva col·laboradora Maria Antònia Creus han guanyat un dels premis.

TIRME Màster

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i l'empresa de gestió de residus Tirme han unit forces per oferir la segona edició del Màster en Gestió i Enginyeria Ambiental. Així ho ha posat de manifest el diari ‘Última Hora' al seu suplement ‘El Económico’.

Electricidad

Endesa, en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears, organitza una trobada amb els responsables de la Central Tèrmica Es Murterar i d'Aqüicultura Balear (Culmarex) i els diferents grups d'investigació de la UIB.

Càpsules d'èxit professional

Les càpsules d'èxit professional tornen aquesta tardor amb noves sessions per millorar les competències com a treballador. Es presenten com una oportunitat per als assistents per adquirir coneixements sobre qüestions d'important rellevància com la marca personal, parlar bé en públic o obtenir els primers clients a un projecte d’emprenedoria.

residencia

La Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears convoca un total de nou ajudes d'allotjament a la residència d'estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) per al curs 2019-20, d'acord amb el detall següent:

etourism

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), amb la col·laboració de l'empresa Meliá Hotels Internacional (MHI), convoca la beca GABRIEL ESCARRER amb la finalitat de contribuir a l'excel·lència en la formació de joves, dotar-los d’un alt grau de qualificació, apostar pel seu talent, i enfocar la seva carrera professional cap al sector turisme.

UIBCongrés

El mes d'octubre ve carregat d'esdeveniments que des del departament d’UIBCongrés estan gestionant. És per això que ‘El Económico’, suplement del diari ‘Última Hora’, ha publicat un reportatge explicant quins són els congressos que arribaran.