FUEIB Notícies novembre de 2019

El Económico 29 novembre

El Departament d'Orientació i Inserció Professional va organitzar dijous una trobada per maximitzar les capacitats dels responsables d'ajudar als estudiants que fan pràctiques extracurriculars. Aquest és un dels temes que tracta aquesta setmana el suplement ‘El Económico’, del diari ‘Última Hora’.

I Jornada Tutors i Tutores d'Empresa DOIP

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) ha reunit una seixantena de tutors i tutores d'empreses que tenen alumnes de la UIB en pràctiques.

ENOVAM

La beca ENOVAM de gestió i optimització energètica ja ha estat lliurada. Natàlia Valencia és la persona beneficiària de l'ajut, que inclou el cost complet de la matrícula del màster i la incorporació al Departament tècnic d'ENOVAM per fer pràctiques remunerades.

CaixaForum Palma

CaixaForum Palma acull aquesta setmana el simposi ‘Advancing Chemistry in Spain: Early Career ERC Researchers', un esdeveniment centrat en el món de la química. ‘El Económico', suplement del diari ‘Última Hora’, ha donat a conèixer avui la notícia amb un reportatge a les seves pàgines interiors.

Jornada Tutors Tutores Empresa

La figura del tutor o tutora per a estudiants que fan pràctiques a companyies és essencial per garantir la qualitat de la formació. És per això que el Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) s'ha organitzat una jornada que es durà a terme dia 28 de novembre per fomentar la capacitat dels tutors d’empresa a l’hora de planificar i realitzar aquest aprenentatge.

Advancing Chemistry in Spain: Early Career ERC Researchers

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i la secció territorial a les Illes de la Real Sociedad Española de Química (RSEQ-IB) duran a terme el Primer Simposi ‘Advancing Chemistry in Spain: Early Career ERC Researchers', que tindrà lloc els pròxims 21 i 22 de novembre a CaixaForum Palma.

Secom

Aquesta setmana, el suplement ‘El Económico', del diari ‘Última Hora', ha publicat un reportatge sobre l’Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI) i la seva feina amb el grup de Seguretat i Comerç Electrònic (Secom) de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

e-Tourism

Les novetats que porten les noves tecnologies de forma continuada també pot tenir conseqüències per al sector turístic i és important que les empreses estiguin al dia. En aquest context va sorgir el "curs d'Expert Universitari en e-Tourism: Comercialització i Màrqueting en línia. Títol propi de la UIB (24 ECTS)" com una via per rebre formació.

sampol doip

La vicerectora d'Estudiants, doctora Rosa Isabel Rodríguez, i el senyor Gabriel Sampol, en representació de l'empresa Sampol Ingeniería y Obras, SA, han signat un conveni per dur a terme pràctiques acadèmiques curriculars i extracurriculars externes d'estudiants de grau i de postgrau de títols oficials i propis de la Universitat.

bancamarch

Dia 7 de novembre tindrà lloc a la Cambra de Comerç de Mallorca la XII Jornada de la Càtedra Banca March, que enguany se centra en les empreses familiars capdavanteres del sector, entre les quals destaca el Grupo Jorge, una referència nacional i internacional en les activitats ramaderes càrniques porcines i de l'energia renovable.