FUEIB Notícies maig de 2018

Emprenedoria Femenina

La Universidade de Santiago de Compostela impulsa un projecte que pretén oferir a dones universitàries l'impuls necessari per emprendre mitjançant un curs formatiu de caràcter gratuït.

cewqo

La interacció entre llum i matèria, el processament de dades o la superació dels paradigmes de la física clàssica són només algunes de les claus que els gairebé 200 investigadors procedents de 26 països debatran a la 25a edició del Central European Workshop on Quantum Optics (CEWQO 2018).

trepcamp

El Banc Santander amb la col·laboració d'universitats d'EUA, Mèxic i Regne Unit obre una nova convocatòria global d'emprenedoria adreçada a emprenedors universitaris de la xarxa de Santander Universidades.

oneglobalchallenge

One Global Challenge és un esdeveniment exclusiu que convida als joves (de 12 a 18 anys) a pensar i dissenyar solucions per qualcuns dels nostres problemes globals que tindrà lloc els propers 30 de juny i 1 de juliol al Parc Bit.

coneixament

Els conceptes propietat industrial i propietat intel·lectual esdevenen essencials al món de la recerca, ja que protegir els resultats d'investigació és, moltes vegades, la primera passa per poder transferir el coneixement a la societat.

tech-day

El pròxim dimecres, 9 de maig, torna al campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB) l'esdeveniment Tech-Day Ocupació, un fòrum empresarial destinat als estudiants i titulats de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la UIB.

IMATGE_CONVOCATORIA

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (OTRI) en col·laboració amb el Vicerectorat d'Innovació i Relacions Institucionals de la UIB i la Direcció General d'Innovació, Recerca i Turisme, posa en marxa una convocatòria amb l'objectiu d'identificar, valorar i madurar resultats de recerca generats a la UIB amb potencial comercial.