FUEIB Notícies octubre de 2019

Project Management

El mercat laboral exigeix cada vegada més un perfil de director de projectes per assegurar l'èxit de les actuacions de l'empresa. Per aquest motiu, fa falta que aquesta figura tingui uns coneixements amplis que s’aconsegueixen mitjançant una formació adequada.

beca robot

L'alumne del grau d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Joan Ramon Darder, ha guanyat la Beca Robot per cursar el Màster en Enginyeria Industrial de la Universitat de les Illes Balears.

ccia cabrera

El Centre d'Interpretació del Parc Nacional de Cabrera a la Colònia de Sant Jordi acull del pròxim 23 d'octubre fins dia 25 el 22è Congrés Internacional de l’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial (CCIA).

congres efisica

L'edifici Sa Riera (Palma) acollirà del dia 23 fins al dia 25 d'octubre el VI Congreso Internacional y XXVII Nacional de Educación Física. A l'acte inaugural intervindran el director general d'Esports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons, i el Rector de la UIB, Llorenç Huguet

Cátedra de la Mar Iberostar

La Càtedra de la Mar Iberostar ja ha atorgat les 10 beques destinades a alumnes de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i joves investigadors centrats en el medi marí. Així ho explica ‘El Económico', suplement del diari ‘Última Hora', a les seves pàgines interiors.

DOIP FDSA

Les relacions del Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) i les empreses sempre ha estat el factor clau per a l'èxit d’ambdues parts. Un exemple és el que porta ‘El Económico’, suplement del diari ‘Última Hora’, que explica com han estat els 10 anys de relacions entre el DOIP i FDSA Programación.

iberostar

La Càtedra de la Mar Iberostar Universitat de les Illes Balears ha atorgat deu beques a alumnes i joves investigadors de la Universitat de les Illes Balears en la recerca, conservació i gestió del medi marí.

noma

La UIB acollirà, del 9 a l'11 d'octubre, el congrés Nonlinear Maps and Their Applications (NOMA), una trobada científica biennal especialitzada en el camp de les teories de sistemes dinàmics en el món de la física i que arriba per primera vegada a Mallorca des que es va crear.

Especialista Universitari en Dret Urbanístic

L'ordenació del territori i l'urbanisme són dels temes que constantment generen conflictes a les Illes Balears. Això implica que és necessari rebre formació per evitar problemes legals. En aquest context va sorgir el curs d’Especialista Universitari en Dret Urbanístic i Ordenació del Territori. Títol propi de la UIB (30 ECTS).

campusesport

El Rector de la UIB, Llorenç Huguet, el director de la Fundació Universitat Empresa, Luis Vegas, i Joan Fageda, ex-batle de Palma han visitat i presentat la piscina coberta totalment renovada de les instal·lacions esportives de CampusEsport. Aquesta renovació ha tingut una inversió aproximada de 327.000 euros.