FUEIB Notícies juliol de 2016

investigador

La Universitat de les Illes Balears (UIB) llança una convocatòria pública d'ajudes per a activitats d'emprenedoria del personal docent investigador (PDI) de la UIB. Aquesta convocatòria es disposa en el marc del projecte de consolidació del Campus Euromediterrani del Turisme i l’Aigua (Campus e-MTA).

ICEX

L'objectiu d'aquest programa és donar suport a les empreses en procés d’internacionalització, mitjançant la posta a disposició d’aquestes de joves professionals formats i especialitzats prèviament a la Xarxa Exterior de la Secretaria d’Estat de Comerç, perquè culminin el seu procés de formació a l’entorn empresarial, cercant la seva integració en l’àmbit laboral. La durada d’aquest programa és d’un any, estant prevista la incorporació dels becaris a les empreses durant el mes de febrer de 2017.

dret sanitari

Ahir dimarts 19 de juliol, el campus universitari va acollir la signatura d'un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial d'Advocats, el Col·legi Oficial de Metges, el Col·legi Oficial de Psicologia i el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears, per a la posada en marxa del curs de postgrau Màster en Dret Sanitari, títol propi de la UIB (60 ECTS), dirigit pels doctors Cristina Gil Membrado i José María Gámez Martínez, professors de la UIB.

aeal

La Universitat de les Illes Balears (UIB), a través d'UIBcongrés, organitza la VIII edició del congrés de l'AEAL, que es durà a terme a Palma del 7 al 9 de setembre de 2016, al campus universitari.

alcue

El proper mes d'octubre, del dia 26 al 28, se celebrarà el IV Congrés Internacional de la Xarxa Universitat Empresa ALCUE (Amèrica Llatina-Carib-Unió Europea) organitzat pel CEI BioTic de la Universitat de Granada, al costat de la Xarxa Universitat-Empresa Amèrica Llatina-Carib-Unió Europea (Xarxa UEALCUE) i la Unió d'Universitats d'Amèrica Llatina i el Carib (UDUAL). Tindrà lloc al Parc Tecnològic de la Salut de Granada.

SEJyD

La Primera Reunió de la Societat per a l'Estudi dels Judicis i les Decisions, que s'ha celebrat a Palma els dies 12 i 13 de juliol de 2016, ha estat organitzada conjuntament per la SEJyD i el grup de recerca en Evolució i Cognició Humana de l'IFISC (UIB-CSIC), amb el suport logístic del personal especialitzat de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB).

Sin-título-1

El passat dijous 7 de juliol es va donar per conclosa l'etapa formativa de la desena edició del curs d'Expert Universitari en Visió Empresarial i Gestió de Projectes d’Innovació, un títol propi de la Universitat de les Illes Balears (UIB) impulsat per l’Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI) i UIBtalent.

Foto guanyadors YUZZ

La seu de PalmaActiva acollí ahir l'acte de lliurament de la IV edició dels premis YUZZ Palma, un concurs per a joves emprenedors d'entre 18 a 31 anys amb projectes de base tecnològica, patrocinat per Banco Santander i coordinat per PalmaActiva i la Fundació Universitat-Empresa (FUEIB) en representació de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

13524504 1033405083373934_3622455504386383792_n

El vicerector d'Innovació i Transferència de la Universitat de les Illes Balears (UIB), doctor Jordi Llabrés, la directora del Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP), senyora Pepi Villoslada, i el batle de Calvià, senyor Alfonso Rodríguez, entregaren el passat 29 de juny les beques BeCalvià.

Sin-título-1

La Comissió Europea llança una nova convocatòria per a l'impuls de l'emprenedoria a la Unió Europea. L'objectiu general d'aquesta convocatòria de propostes és augmentar el nombre de Business Angels a Europa i facilitar el finançament de les dones emprenedores per part d'aquests inversors privats.