Curs Instal·lacions Elèctriques Biocompatibles

  • Josep Maria Del Camp: professional pioner en instal·lacions amb criteris de salut. especialista en geobiologia (GEA), des de fa més de 30 anys dissenya i realitza instal·lacions elèctriques biocompatibles utilitzant materials i tècniques que minimitzen la presència de camps elèctrics i electromagnètics en edificis i habitatges.
  • Carles Labèrnia: Arquitecte Tècnic, Graduat en Enginyeria d'Edificació, Màster en Diagnosi, Patologies i Tècniques de Rehabilitació del Patrimoni Arquitectònic, Màster en Bioconstrucció IBN-UdL-ITL, Especialista en mesuraments de paràmetres de Bioconstrucció IBN-IEB Institut Tecnològic de Lleida, Professor de Materials, Peritatges i Patologies a l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (UdL). 
  • David Casas: especialista en Geobiologia (GEA), Màster en Biologia de l'Hàbitat (IEB/IBN), Especialista en mesuraments de paràmetres ambientals IBN-IEB, Institut für Baubiologie + Oekologie Neubeuern i l'Institut Espanyol de Baubiologie, Docent en el Màster de Bioconstrucció Aplicada i Ecoarquitectura de la Universitat de Girona (UGD).
Curs, Educació, Presential, UIBTalent