UIBCongrés XIX Congrés Ibèric i XV Congrés Iberoamericà d'Energia Solar a Évora Unes 130 persones es reuneixen per participar en la trobada més rellevant i històrica del sector de l'energia solar

CIES

Del 19 al 21 de juny, Évora, Portugal, serà l'escenari del XIX Congrés Ibèric i XV Congrés Iberoamericà d'Energia Solar. Aquest esdeveniment destacarà l'energia solar tèrmica per a processos domèstics i industrials, l'energia fotovoltaica i els sistemes d'emmagatzematge i gestió.

També es presentaran els nous avanços en sistemes de captació, seguiment i transformació de l'energia, així com el disseny de cases i barriades sostenibles i tecnologies per al desenvolupament i l'agricultura.

Organitzat per l'Associació Espanyola d'Energia Solar (AEDES), la Universitat d'Évora i la Universitat de les Illes Balears (UIB), aquest congrés té com a objectiu principal divulgar els avenços en energia solar i les aplicacions en l'entorn iberoamericà, tant en portuguès com en espanyol. Amb més de 40 anys d'història, les darreres quatre edicions han tingut la participació d'UIBCongrés per a l’organització, inclosa una edició a Madrid, una en línia durant la pandèmia, una a Mallorca i, ara, un altra a Évora.

Les persones participants gaudiran de ponències i panells informatius, així com de tres tallers pràctics dedicats a l'emmagatzematge i la gestió de l'energia, i a les cuines solars. A més, hi haurà dues reunions de projectes europeus per promoure la col·laboració entre centres de recerca, universitats i empreses de l'entorn iberoamericà i la península ibèrica.

Amb una assistència prevista de 130 inscrits i la presentació de més de 100 ponències i pòsters, aquest congrés promet ser un esdeveniment enriquidor per a la comunitat científica, el professorat i l'alumnat de màster i doctorat.

Per veure la informació necessària, clicau l’enllaç.

Publication date: 10/06/2024