otri1

Oficina de Transferència del Coneixement (OTRI)

L'OTRI té com a missió dinamitzar les relacions entre la comunitat científica universitària i l'entorn socioeconòmic de les Illes Balears, promovent, potenciant i difonent el coneixement i els resultats de recerca generats a la Universitat de les Illes Balears.

T'oferim solucions - Oferta d'R+D+I

Cercam investigadors que donin resposta a les necessitats de cada empresa amb les seves capacitats i resultats, i decidim la millor fórmula de col·laboració Universitat-Empresa.

La FUEIB forma part de l'Oficina INNOBAL

A través del programa INNOVA UIB·PIMES, l'Espai Accelera és l'instrument de col·laboració entre petites i mitjanes empreses de Balears i investigadors de la UIB per a la posada en marxa de projectes empresarials innovadors, a través d'activitats de consultoria científica experta i/o activitats de recerca aplicada i desenvolupament. 

L'Oficina INNOBAL agrupa els serveis i/o programes que la Direcció General de Recerca, Innovació i Transformació Digital duu a terme amb els principals actors de l'ecosistema d'innovació de les Illes Balears per a enfortir la innovació i competitivitat del teixit empresarial illenc.

Externalitza amb nosaltres el teu departament d’innovació

  • Consultoria científica experta i investigació aplicada
  • Patents i Spin-off. Inverteix en les nostres idees!
  • Catàleg de Serveis Avançats.