Universitaris Notícies setembre de 2019

Càpsules d'èxit professional

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) i el Club d'Emprenedors de la UIB han presentat la segona edició de les càpsules d’èxit professional. Així ho fa saber ‘El Económico’, suplement del diari ‘Última Hora’, a les seves pàgines aquest divendres.

TIRME Màster

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i l'empresa de gestió de residus Tirme han unit forces per oferir la segona edició del Màster en Gestió i Enginyeria Ambiental. Així ho ha posat de manifest el diari ‘Última Hora' al seu suplement ‘El Económico’.

residencia

La Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears convoca un total de nou ajudes d'allotjament a la residència d'estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) per al curs 2019-20, d'acord amb el detall següent:

etourism

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), amb la col·laboració de l'empresa Meliá Hotels Internacional (MHI), convoca la beca GABRIEL ESCARRER amb la finalitat de contribuir a l'excel·lència en la formació de joves, dotar-los d’un alt grau de qualificació, apostar pel seu talent, i enfocar la seva carrera professional cap al sector turisme.

20 anys campusesport

Les instal·lacions esportives de la Universitat de les Illes Balears (UIB) celebren vint anys obertes al públic. Construïdes amb motiu de la celebració de la XX Universiada, l'any 1999 a Palma, a partir del curs acadèmic 1999-2000 van devenir punt de trobada d'esportistes al campus universitari.