Universitaris Notícies febrer de 2019

beques 2019

El conseller d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears, doctor Martí March, i el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), doctor Llorenç Huguet, van lliurar ahir les ajudes d'allotjament a nous estudiants de la UIB.

beques santander

Santander Universitats ha llançat la primera edició de Santander Intraemprende, un programa de beques que vol impulsar el talent emprenedor universitari al mateix temps que afavoreix la possibilitat de realitzar pràctiques laborals en empreses.

tornam-soib

El Govern de les Illes Balears posa en marxa el programa TORNAM, un Pla de Retorn del Talent de les Illes Balears destinat a joves balears emigrats a l'estranger que desitgen tornar a casa.

mta-ibz

La segona edició del Màster en Gestió Turística (MTA), títol propi de la Universitat de les Illes Balears, comença a Eivissa, gràcies al suport del Consell d'Eivissa, dues fundacions i d'un grup d'hotelers que volen impulsar l'alta especialització del sector turístic de l'illa. 

capsules

El servei d'Orientació Professional del Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) i el Club d'Emprenedors de la Universitat de les Illes Balears, amb el suport del SOIB, l'IDI i la Càtedra ICAPE, impulsen unes càpsules formatives d'èxit professional orientades a la recerca de feina per compte d'altri i el foment de l'emprenedoria.

noticia otri dades i xifres

L'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI) i Projectes ha presentat avui, en el marc de les V Jornades d'Innovació i Transferència, un document que recull dades i xifres d’activitat desenvolupada l'any 2018 d’aquesta branca de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB).