Universitaris Notícies abril de 2018

network-782707 1280

El dilluns 14 de maig, a les 10 hores, a la Sala de Graus de l'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda (UIB), tindrà lloc la conferència «Com podem innovar en models de negoci? Tendències i oportunitats digitals».

conect-up

Connect'Up té com a objectiu impulsar nous projectes relacionats amb l'economia de les Illes Balears i l'emprenedoria, derivats de l'estratègia RIS3, presentada a Europa. En el punt de mira hi ha els emprenedors de la tecnologia i innovació turística, l'economia blava (relacionada amb el mar), la biotecnologia i les indústries creatives.

jordi-ber

El pròxim dimecres, 25 d'abril, a les 16 hores, a l'aula 27 de Sa Riera (UIB), tindrà lloc la conferència «Les claus per emprendre: el cas d’Habitissimo».

mates-primaria

El dissabte 21 d'abril la Universitat de les Illes Balears (UIB) acollirà l'acte de cloenda de la segona edició del postgrau d'Expert Universitari en Matemàtiques a l’Educació Primària, un títol propi de la UIB impulsat pel Departament de Matemàtiques i Informàtica de la UIB i l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE).