Universitaris Notícies maig de 2017

DOIP primer i segon de grau

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) obri les portes a tots els estudiants de Grau de la Universitat de les Illes Balears (UIB), permetent donar-s'hi d'alta als estudiants de primer i segon, que fins ara no podien accedir a aquest servei.

sala de fitness

Les instal·lacions esportives universitàries de CampusEsport renoven part de l'equipació de la sala de fitness amb onze noves màquines de càrdio i musculació.

writing-1149962 1920

Es convoquen nou ajuts per a la incorporació de personal investigador al sistema de ciència i tecnologia de les Illes Balears en grups de recerca, centres o unitats de recerca i desenvolupament tecnològic, públics o privats, ubicats a les Illes Balears. La durada dels ajuts serà de dos anys.

techdays2

Avui dimecres, 10 de maig, a l'edifici Anselm Turmeda (campus UIB), se celebra el Tech-days Ocupació, un esdeveniment impulsat per l'Escola Politècnica Superior (EPS-UIB) i el Departament d’Orientació i Inserció Professional (DOIP), que pretén connectar professionalment a empreses i universitaris d’enginyeries.

crowdfunding

Els participants de YUZZ juntament amb una quinzena de persones interessades en l'emprenedoria, assistiren al taller pràctic "Crowdfunding per a emprenedors que volen aprendre a volar alt i sense riscs" organitzat pel 3 de maig a l'edifici de Sa Riera.

afue

Les instal·lacions universitàries de Sa Riera (Palma) acullen a partir de demà la vint-i-sisena edició dels col·loquis internacionals de l'Associació de Francesistes de la Universitat Espanyola (AFUE). Participaran en aquestes jornades més de cent lingüistes i docents procedents de 52 universitats d'onze països diferents.

innovem

La fira Innovem tornà a Menorca els dies 27 i 28 d'abril. Amb la novena edició convertí Es Mercadal, una vegada més, en punt de trobada de persones, projectes i recursos innovadors. Aquest esdeveniment organitzat per l'associació Joves Empresaris, compta amb la col·laboració de la FUEIB i de la UIB.