Universitaris Notícies febrer de 2023

iempren

L'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), entitat dependent de Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, renovarà un any més la Càtedra Iemprèn amb la Universitat de les Illes Balears (UIB) per impulsar l’emprenedoria i la generació de projectes empresarials entre la comunitat universitària.

dades-xifres2022

Durant el curs 2021-22, 589 estudiants han pogut fer pràctiques extracurriculars a empreses i s'han gestionat 1.256 ofertes laborals. El nombre de contractes laborals signats dels quals es té constància és de 197.

orienta-t

Orienta-t, la primera fira d'orientació educativa a l'illa d’Eivissa, es va dur a terme al recinte firal de l’illa del 16 al 18 de febrer, amb la participació de més de 3.000 alumnes de secundària d’Eivissa.

3digits

La UIB, a través de la gestió de la FUEIB, i l'empresa 3digits, amb la col·laboració de l'Escola Politècnica Superior (EPS), han lliurat les beques 3digits que reconeixen els millors expedients acadèmics per a alumnes del grau d’Enginyeria Informàtica de la Universitat de les Illes Balears.

robot 2022

Beñat Caira Lago, alumne del grau d'Enginyeria Industrial de la Universitat del País Basc, ha guanyat la beca Robot per cursar el Màster en Enginyeria Industrial de la Universitat de les Illes Balears (UIB).