Empreses Notícies abril de 2017

logo CDTI

El Ministeri d'Economia i Competitivitat a través del Centre per el Desenvolupament Tecnológic Industrial (CDTI) convoca les ajudes CIEN, un programa dirigit a projectes d'investigació industrial i desenvolupament experimetal realitzat per empreses en consorci. 

trobades camus

Del 29 d'abril a l'1 de maig Sant Lluís (Menorca) acollirà les Trobades Literàries Mediterrànies Albert Camus, un esdeveniment internacional que commemora el seixanta aniversari del Premi Nobel de Literatura, Albert Camus. Organitzades a la Sala Polivalent homònima, aquestes trobades reuniran a trenta ponents internacionals al voltant de deu conferències i cinc taules rodones.

Santander-CRUE-CEPYME

El passat 23 d'abril finalitzà el termini d'inscripció d’estudiants de grau o màster per al programa de Beques de Pràctiques Professionals Santander-CRUE-CEPYME, un període formatiu de pràctiques remunerades que relacionen els estudis universitaris amb el funcionament de les petites i mitjanes empreses.

jornada eduib

La Universitat de les Illes Balears (UIB) organitza la II Trobada entre Empreses i l'Escola de Doctorat, un esdeveniment que compta amb el suport de la Càtedra Santander d'Innovació i Transferència del Coneixement (CSUIT) i que es celebra el pròxim dimecres 3 de maig, de les 10 a les 13.00 hores, a la Sala de Graus de l'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda (campus UIB).

premis cercle economia

La Universitat de les Illes Balears (UIB), l'Obra Social Fundació "La Caixa" i el Govern de les Illes Balears col·laboren amb el Cercle d'Economia de Mallorca en l'impuls de la innovació mitjançant el llançament dels Premis Cercle a les Idees Innovadores, un concurs que té com a finalitat impulsar el desenvolupament d'idees i projectes empresarials que facin prosperar a la societat.

grapes-690230 1920

L'objectiu de la convocatòria és dotar als grups de recerca d'un ajut per poder iniciar la transferència del coneixement de descobriments o invencions al sector productiu agroalimentari, amb el concurs d'una empresa interessada a implementar aquests avanços del coneixement.

patent banner1

El passat 13 de Juliol de 2015, la Comissió d'Indústria del Senat va aprovar el projecte de Llei de Patents, que entrà en vigor l'1 d'abril de 2017.

Entre les novetats que s'han introduït, es poden destacar les següents: