Empreses Notícies octubre de 2016

cadena ser

Radio Mallorca Cadena SER i el Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) s'uneixen per fomentar l'ocupació de qualitat als mitjans de comunicació amb el programa "Hoy por Hoy", de Maitane Moreno.

doip empreses

Aquest dijous, 13 d'Octubre, el Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) visita Menorca i Eivissa per apropar els seus serveis a les empreses i entitats de les Illes. Simultàniament es celebraran dues sessions informatives, dirigides a empreses i emprenedors, que tenen com a finalitat donar a conèixer els programes de pràctiques en empreses i el servei d’intermediació laboral que oferim.

bombilla patents

Jornada que versarà sobre les novetats de la nova llei de patents, aprofundint en aquells aspectes que més poden afectar els emprenedors i empreses. Posteriorment es realitzarà un taller pràctic sobre recerca de patents a les principals bases de dades.

marqueting digital

Avui dimecres, 5 d'octubre, a les 19.00 hores, tindrà lloc la cerimònia de graduació dels alumnes del postgrau d'Expert Universitari en Màrqueting Digital i Direcció Comunitària, títol propi de la Universitat de les Illes Balears (19 ECTS), que se celebrarà a la Sala de Graus de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos del campus universitari (UIB).