Empreses Notícies març de 2017

TrobadaRUEPEP

El rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), doctor Llorenç Huguet, el president de la Xarxa Universitària d'Estudis de Postgrau i Educació Permanent (RUEPEP), doctor Juan Ramón Velasco, i el director general de Política Universitària i Ensenyament Superior , doctor Juan José Montaño, han inaugurat aquest matí la XVI Trobada de la RUEPEP.

publicacio dossier doip

El senyor Luis Vegas, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB); la doctora Margalida Payeras, vicerectora d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), han presentat els resultats del primer estudi d'inserció laboral dels graduats de la Universitat de les Illes Balears.

Les dades completes poden consultar-se al dossier de resultats.

investigadors

Segons la Directiva 2010/31/ UE del Parlament Europeu i del Consell, els edificis consumeixen el 40% d'energia a la UE. En el cas de les Illes Balears, les dades són més significatives. Els edificis contaminen més que tot el transport considerat en el seu conjunt (vaixells, avions, cotxes, camions, etc.).

fòrumuib

La Universitat de les Illes Balears (UIB) esdevindrà un espai de trobada entre les empreses i els estudiants universitaris gràcies a l'11è Fòrum de l'Ocupació, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de març de 2017.

miguel-angel-miranda

Baix la coordinació del doctor Miguel Ángel Miranda, director del Laboratori de Zoologia de la Universitat de les Illes Balears (UIB), un grup d'investigadors experts en la identificació, el seguiment i el control de plagues agrícoles ha posat en marxa un estudi per determinar la presència de vectors potencials de Xylella fastidiosa a Mallorca

palmaactiva

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la Universitat de les Illes Balears estarà present aquests dies a la Fira de l'Ocupació, que organitza l’agència de desenvolupament local PalmaActiva, i a la I Fira d’Emprenedoria i Ocupació EmpleaT Calvià.