Empreses Notícies juliol de 2016

ICEX

L'objectiu d'aquest programa és donar suport a les empreses en procés d’internacionalització, mitjançant la posta a disposició d’aquestes de joves professionals formats i especialitzats prèviament a la Xarxa Exterior de la Secretaria d’Estat de Comerç, perquè culminin el seu procés de formació a l’entorn empresarial, cercant la seva integració en l’àmbit laboral. La durada d’aquest programa és d’un any, estant prevista la incorporació dels becaris a les empreses durant el mes de febrer de 2017.

dret sanitari

Ahir dimarts 19 de juliol, el campus universitari va acollir la signatura d'un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial d'Advocats, el Col·legi Oficial de Metges, el Col·legi Oficial de Psicologia i el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears, per a la posada en marxa del curs de postgrau Màster en Dret Sanitari, títol propi de la UIB (60 ECTS), dirigit pels doctors Cristina Gil Membrado i José María Gámez Martínez, professors de la UIB.

Sin-título-1

La Comissió Europea llança una nova convocatòria per a l'impuls de l'emprenedoria a la Unió Europea. L'objectiu general d'aquesta convocatòria de propostes és augmentar el nombre de Business Angels a Europa i facilitar el finançament de les dones emprenedores per part d'aquests inversors privats.