2023-2024 Màster en Gestió Turística (MTA). Títol propi de la UIB (65 ECTS) EDICIÓ EIVISSA 2023/24 i 2024/25

Es tracta d'un programa dirigit a desenvolupar el pensament estratègic i a dotar de les tècniques de direcció, lideratge i desenvolupament personal necessàries per a tot executiu, cosa que permetrà a l'estudiant especialitzar-se en la direcció d'empreses turístiques al més alt nivell. Tot això en un context internacional que permetrà compartir les experiències d'acadèmics, professionals i companys.

En definitiva, es tracta de formar professionals competents, segurs de si mateixos, capaços d'assumir responsabilitats, prendre decisions i resoldre problemes generant èxits per a les seves empreses.

S'ha adaptat el programa perquè els treballadors de l'illa puguin compatibilitzar el curs amb la seva jornada professional.

Adreçat a

Persones que treballen o desitgen treballar a l'àmbit de l'economia de l'empresa o el turisme. En condicions especials, podran accedir professionals sense titulació universitària amb reconeguda experiència en aquest sector.

Sessió Informativa!!

El proper dimarts dia 12 de desembre a les 11.30 a l'Escola Universitària de Turisme del Consell Insular d'Eivissa, es durà a terme una sessió informativa, on els directors del màster vos donaran a conèixer com es durà a terme el curs i vos resoldran tots els dubtes que tingueu.

No cal inscripció prèvia!

Objectius de Desenvolupament Sostenible:

Presential, Estudi propi
Matrícula oberta