Urban Studies Chair Presentació de la Càtedra d'Estudis Urbans al batle de Palma Aquesta iniciativa representa un compromís amb la innovació, la formació i la investigació en temes urbans de les ciutats de les Illes.

Estudis urbans

Reunió amb el batle de Palma, Sr. Jaime Martínez, i el director de la Càtedra d'Estudis Urbans de la Universitat de les Illes Balears, el Dr. Jesús M. González Pérez, per presentar els principals objectius i activitats de la Càtedra, plantejar col·laboracions que contribueixin a ampliar els coneixements sobre els processos, problemàtiques i reptes a què s'enfronta Palma en l'actualitat.

El dilluns 20 de novembre es varen reunir el director de la Càtedra d'Estudis Urbans, el professor de Geografia de la UIB Jesús González, amb el batle de Palma, Sr. Jaime Martínez, per presentar els principals objectius i activitats de la Càtedra, plantejar col·laboracions que contribueixin a ampliar els coneixements sobre els processos, problemàtiques i reptes a què s'enfronta Palma en l'actualitat, així com fomentar el debat urbà que, en definitiva, redunda en la cohesió urbana i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

Publication date: 20/11/2023